Zoeken naar basiscursus

basiscursus
Basiscursus voorjaar 2022 - Uit De Marge.
Via deze pagina kan je inschrijven voor de basiscursus in het voorjaar, in Limburg. De basiscursus in het najaar in Oost-Vlaanderen vind je op deze pagina. Je schrijft je in voor één volledige cursus, het is niet mogelijk modules te combineren uit beide cursussen.
https://www.vind-een-coach.be/coach-zoeken.html
Basiscursus Sterrenkunde Volkssterrenwacht Urania.
CURSUSKOST per cursusdeel. LOKAAL-PAS: 25 euro. VIDEO-PAS: 30 euro. COMBI-PAS: 40 euro. Om de el te nemen aan deze cursus dien je lid te zijn van Urania. Inschrijven en betalen: via de ONLINE ACTIVITEITENSHOP. Basiscursus Deel 1. Basiscursus Deel 2.
persoonlijk
Basiscursus Basiscursus.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Dit is een site waar je online cursussen kunt volgen, pdf-cursussen kunt downloaden en instructievideo's' kunt bekijken. Overzicht van alle pdf-cursussen volgens het aantal downloads. Desktoppublishing met MS Publisher 2010. Desktoppublishing met MS Publisher 2010.
Basiscursus Vlaamse Vereniging Autisme.
Elke cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten en wordt begeleid door een duo ervaringsdeskundigen. Een basiscursus op locatie is onder voorbehoud en kan enkel doorgaan als voldaan kan worden aan de voorwaarden die op dat moment van toepassing zijn in verband met het coronavirus.
Basiscursus eerste hulp Rode Kruis.
Basiscursus eerste hulp. Wat leer je? Deze cursus is een basisopleiding. Je leert hoe je moet reageren in een noodsituatie en hoe je gepast eerste hulp kan verlenen. Ook de verzorging van vaak voorkomende aandoeningen komt aan bod. Als je slaagt voor het examen, krijg je een brevet.
Cursus Speelom: Basiscursus Veiligheid op speelterreinen Kind Samenleving.
We organiseren deze 5-daagse cursus op volgende data.: Locatie Diest: 12/10 - 19/10 -26/10 - 9/11 - 23/11. Inschrijven kan via deze link. Bij deelname ontvangt u het handboek FOD Economie én de gids Uitdagend speelplezier. De kostprijs voor deze 5-daagse cursus bedraag 8 50€ inclusief handboeken en attest.
BTW Basiscursus 2021-22 Jurgen Opreel, Koen Mertens Geld Financiën 9789464005431 Standaard Boekhandel.
Je kan dit product afhalen na 1 uur binnen openingsuren. Ik haal af in deze winkel Annuleer. Ik kies een winkel. Er ging iets fout. Probeer je later even opnieuw? Ik haal af in deze winkel Ik kies een andere winkel. BTW Basiscursus 2021-22.
Cursus Schoonheidsspecialiste - Basiscursus als thuisstudie NHA.
Tijdens deze Basiscursus Schoonheidsspecialiste maak je kennis met de theoretische en praktische kant van het vak. Van de opbouw van een behandelplan tot massagetechnieken; je leert alles wat jij nodig hebt om aan de slag te kunnen in de schoonheidsbranche.
Basiscursus Smeden dinsdag AV start 14/09 Robin Das Kunstsmid.
Basiscursus Smeden dinsdag AV start 14/09. Basiscursus Smeden dinsdag AV start 14/09. Basiscursus Smeden dinsdag AV start 14/09 aantal. Ben je geboeid door het ambacht van hamer en aambeeld, maar heb je geen idee hoe er aan te beginnen? Dan is deze reeks van 5 lessen precies wat je zoekt.

Contacteer ons